Leader 2-1 fra det første ben væk på Wanda Metropolitano tog Sevilla kun 25 sekunder for at bekræfte deres fordel, da Sergio Escudero volleyede dem foran.
Great play arbejdede bolden ud til Pablo Sarabia, hvis kryds blev mødt fuldt ud af venstre tilbage Escudero, der ramte bolden voldsomt forbi Miguel Moya til den perfekte start for værterne.
Intet ændret for Atleti med det mål, Los Colchoneros havde stadig brug for to mål nu for at tage spillet til ekstra tid og i 13 minutter tog de den første af dem.
En lang bold fremtrådt af Kevin Gameiro til franskmand Antoine Griezmann, der smed bolden fodboldtrøjer børn over forsvarsspilleren, og da bolden gik op, ramte han på halvvolley med sin svagere højre fod fra 25 meter og så på, da bolden sejlede over Sergio Rico og ind på bagsiden af ​​nettet.
Spillet blev spillet med et højt tempo i hele, men med Atleti behøver at score, ville det være Sevilla, der ville gøre det næste skridt.
Joaquin Correa brad i feltet, hvor han blev stoppet i hans spor af Saul Niguez, hvor dommeren pegede på stedet. Up gik Ever Banega til slot forbi Moya trods målmanden på den rigtige måde.
Atleti fortsatte med at trykke, men de blev fanget på pause chelsea trøje af værterne med Sarabia at indsamle bolden på venstre side af kassen, inden de skar inde og se at hans lave skud bøjede sig ind i nederste hjørne for at gøre det 3-1.
billig fodboldtrøjer tid tilbage for Atleti at komme tilbage til spillet denne gang på trods af bestræbelser fra Gameiro og Yannick Carrasco med chef Diego Simeone, der blev sendt til standen for en forurening med kampens embedsmænd, da Atletis Copa del Rey-kampagne fizzled out.
Sevilla venter nu på at finde ud af deres semifinale modstandere med Real Madrid og Barcelona, ​​der spiller deres respektive kvartfinale på onsdag og torsdag.